White Samoyed's Dixie of Skipper

HD-status/ Hips: A
Øjen/ Eyes:  Intet abnormt påvist/ CLEAR
Opdrætter/ Breeder:
CAMILLA & PER MICHAEL KLAUSEN
Ejer/ Owner: Monica Bargholz

   
« CLOSE THE WINDOW
FOTOS/ PHOTOS

Hej Camilla og familien
Her en lille hilsen fra Dixie som jo lige er fyldt 1 år. Hun er en rigtig dejlig og meget selskabelig hund som elsker at være midtpunkt.
Er rigtig dygtig, især hvis der er udsigt til godbidder eller legetøj :) Det bedste legetøj er bolde og flistæpper. Hun kan bruge timer på at løftet, skubbe og trille bolde og tæpperne skal enten ruskes og "slås ihjel" eller bare suttes/kartes på som en lille hundehvalp. Men hun er helt sig selv og kan til tider sætte tålmodigheden lidt på prøve, den unge dame har sin egen mening og der skal helst ske noget det meste af tiden, tænk hvis man gik glip af noget.

Har henover sommeren nydt at sidde på altanen hvor hun har god udsigt til alt hvad der sker på parkeringen, gaden og i vores lille fælles have. Så hun har godt styr på hvad der sker i ejendommen og nabolaget :) Vi har været så heldige at Dixie er kommet rigtig godt ud af det med overboens hund som er et halvt år ældre. Det har betydet ma! nge gode stunder i vores fælles have samt ture rundt i nabolaget og i hundeskoven. Ikke dårligt for hendes forældre som ikke kan udfordre hende og lege med hende som andre hunde. Hun bliver så dejlig træt bagefter :) // Dixie, Michael og Monica